Anta at hun vil ha deg, så vil hun det.

Forskning.no publiserte for en stund siden en artikkel som underbygget noe jeg har sagt i årevis. Det viser seg at menn har en tendens til å overvurdere hvor interessert en jente er i dem, mens jenter undervurderte den samme situasjonen. Og det er ikke en dum ting. Om du er en av de gutta som nærmest aldri tror at jenter er interesserte i deg, så er du et av unntakene, og da er det på tide at du kommer deg over i den førstnevnte gruppa.

En av tingene jeg sier gang på gang på våre workshops er at jenta alltid er interessert om hun snakker med deg. Ikke fordi du skal være innbilsk, eller fordi det nødvendigvis er sant, men fordi at det er en holdning som sørger for at du aldri går glipp av jentene som faktisk er det. Om hun ikke er interessert så er det verste som skjer at du får en avvisning, om hun er interessert så kan du få så uendelig mye mer enn det.

Artikkelen hos forskning.no konkluderer med den samme observasjonen: «Logikken er altså som følger: Det er verre å gå glipp av en mulig sjanse til å stå i med den heiteste reima i byen enn å risikere en kald skulder av samme dama

Dersom du begynner å anta suksess med alle jentene du snakker med (som du selv er interessert i), vil det føre til en umiddelbar løft i resultatene dine av flere grunner:

  1. Du vil, som nevnt, ikke gå glipp av jentene som faktisk er interessert i deg.
  2. Du vil ha en mer avslappet holdning til hele sjekkeprosessen, det er jo tross alt ingen vits i å forsøke å imponere eller smigre (to ting som alltid burde være unødvendig å gjøre) en jente som allerede er interessert i deg. I stedet kan dere ha en avslappet, gøy og genuin interaksjon.
  3. Bare ideen om at jentene som gir deg oppmerksomhet er interessert i deg vil gjøre underverker for din sosiale selvtillit så snart den er internalisert.

Samtidig er det selvsagt viktig at vi ikke tar dette for langt. Selv om vi antar at en (eller mange) jente(r) er interessert i oss, så skal vi ikke bli selvgod og arrogant, den interessen de har vil nemlig forsvinne som dugg for solen dersom vi ikke holder en positiv og likeverdig tone hvor vi blir kjent med hverandre som personer.

I praksis kan du begynne å benytte deg av dette allerede i kveld, ved å innse at alle jentene som gir deg oppmerksomhet i mer enn noen sekunder når du tar kontakt med dem i det minste er interessert i å bli litt bedre kjent med deg. Du kan derfor senke skuldrene og kommunisere med dem som et ekte menneske i stedet for å stresse med hvordan du skal «få henne til å like deg».

Og vil du ha et morsomt samtaleemne på byen? Ta en titt på artikkelen fra forskning.no her, og diskuter påstandene artikkelen kommer med sammen med jentene du møter! Det er lite som engasjerer jenter så mye som snakk om flørting og forskjeller mellom kjønnene :)

 

-Torkel-

PS: Besøk www.genuine-connections.com for flere artikler, videoer og annet godis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Genuine Connections

Genuine Connections

34, Oslo

Genuine Connections er Norges mest profilerte firma innen dating, sjekking, forhold og sex. På denne bloggen deler vi artikler som vi har skrevet gjennom årene på alt fra hvordan en best mulig kommer i kontakt med fremmede, til hvordan en får telefonnummer, gjennomfører dates og innleder seksuelle og romantiske forhold. Se våre nettsider med mer gratis innhold på www.Genuine-Connections.com!

Skaff deg våre ebøker:

Kategorier

Arkiv

hits